Hej. Jeg hedder Marie, jeg er 30 år og bor på Frederiksberg sammen med min kæreste Luca og vores to små børn.

Gennem de seneste 10 år har jeg boet på skift i Danmark og Italien, hvor Luca kommer fra. Senest har vi været otte måneder i Ligurien, hvor vi boede i min italienske svigerfamilies landhus omgivet af oliventræer og vinranker. Der blev jeg inspireret til at starte bloggen her.

Italien og italiensk kultur er forbundet med mad og med råvarerne på en helt særlig måde. Der er en omhyggelighed, opmærksomhed og værdsættelse af det gode måltid, som vi prøver at efterstræbe også i danske omgivelser.

Retterne her på siden er for de flestes vedkommende traditionel italiensk mad. Det er retter, vi spiser igen og igen både til hverdag, og når vi har noget at fejre. Opskrifterne bliver til ved, at Luca kokkererer, og jeg spørger, tager tid, måler op og noterer. Bagefter forsøger jeg at gengive opskriften så detaljeret, som muligt (jeg skal helst selv have skåret det ud i pap).

Vi håber, du kan blive inspireret til at prøve opskrifterne i dit eget køkken og nyde resultatet.

Du er altid velkommen til at kontakte os her på bloggen eller på mail minmandsitalienskekoekken@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *