Vores italienske påskeopskrifter

Påsken står for døren – endnu en god anledning til at spise god mad i lange baner. Jeg har samlet vores italienske påskeopskrifter i et indlæg her, hvis du har lyst til variation fra de klassiske danske påskeretter. En italiensk påskefrokost er mindst lige så rig på forskellige retter, som en dansk. Den består af forskellige antipasti, en primo og en secondo,  så du skal endelig bare supplere påskebordet med flere retter, som du har lyst.

En god antipasto til påskebordet er frittata med asparges. 

Frittata med vilde asparges

 Artiskokker er påskemad i Italien – og vi elsker artiskokker. Fritterede artiskokker er lækkert som antipasto også. Du kan lige tage et smut forbi vores indlæg om, hvordan du klargør og skærer artiskokker, hvis du ikke er vant til at tilbrede dem.

Fritterede artiskokker - Thumbnail

 Din pasta på påskebordet kan så passende være hjemmelavede ravioli med artiskokker – de tager selvfølgelig lidt tid at forberede, men det er bare hyggeligt, og de vil imponere dine gæster.

Ravioli med artiskokker

 Lam kan man selvfølge ikke komme uden om til påske – heller ikke i Italien. Vores opskrift på lammekølle med ovnkartofler er nem og smager fantastisk.

 Lammekølle med ovnkartofler - Thumbnail

Glædelig påske!

 

8 comments

 1. mikael hjuler says:

  Hej Marie
  Jeg har lige sidste søndag lavet din opskrift på lammekølle til 10 gæster og du skal have stor ros den var bare superlækker God påske

 2. Lykke says:

  Hejsa.

  Det er virkelig spændende opskrifter I bringer på jeres side,
  tak for god inspiration 🙂 Lammekøllen og de fritterede artiskokker må jeg prøve.

  Vh Lykke

  • Marie says:

   Hej Lykke
   Tak 🙂 Lad mig vide, om det bliver en succes… Jeg tager lige et kig forbi din blog også

   Hilsner Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *